söndag 9 oktober 2011

Måndag :

Ja ny vecka påbörjad...
Men den startar ju inte så roligt precis... Lämna Teo på dagis, med gnäll hemma osv.
Sen ska jag ringa : Eva Harrysson på kommunen, Försäkringskassan, hyresgästföreningen, och sen hyresbostäder. ring ring ring....usch!!! Men vi får se hur det går.. har två samtal kvar.

Idag jobbar Martin dag.. Skönt... hatar när han jobbar kvällar : / ...Helgen har varit bara bra :D Bebis höll inte med om det igår, hon sparkade som en toking och ont gjorde de...trodde nästan hon ville ut.. massa sammandragningar osv... !!

Inatt hade jag sammandragningar och dom gjorde ont. Jag längtar såååå efter bebis nu... Jag går in i vecka37 i morgon så för er som är petiga v.36+0.. Tiden går foooort nu :D

När bebis är ute ska jag göra om min blogg lite granna :)

Teo är så omtänksam :D han är verkligen försiktig om mig,, *Ibland* haha .. :P :P Saknar han nu när han är på dagis.

Vi hade rensning igår, usch Martin surade för att det var hans grejer men lika väl som att dom står orörda och i vägen i gästrummet så kan dom väl lika väl stå i förrådet :) thii.. jag tyckte det var jätte kul och få i ordning lite :D2 kommentarer:

 1. Vet du... den här sista bilden på Teo, där man bara se honom bakifrån när han går på vägen - den är jättefin! Den skulle göra sig superfin i svartvit med svartram, förstorad på väggen! Riktigt fotografiskt snyggt!!
  Ni är så goa!! Mysigt att träffa er i lördags.
  KRAMAR!

  SvaraRadera
 2. Fin blogg! Din sambo är inte pappa till din son va? Är han pappa till barnet du väntar?

  //Sofie J

  SvaraRadera